Idén is kiemelkedően teljesítettek A Konyhafőnök séfjei!


Ismételten remek teljesítményt nyújtottak a tévés főzőshow ikonikus szereplői az éttermeikben.

Az őriszentpéteri Pajta nyerte el az idén a Dining Guide Év étterme díjat, míg a Best Of The Best címet továbbra is a Stand őrzi. Az Év szerethető étterme az Alelí Budapest lett, az Év fenntartható étterme díjat pedig a Salt érdemelte ki a hétfő este Budapesten megrendezett díjátadón, amin A Konyhafőnök séfjei is taroltak.

A Dining Guide étteremkalauz 2025-ös kiadásában bemutatott TOP10+2 lista egy igazán izgalmas ínycsiklandó felfedezés! Az évek során a gasztronómiai élmények folyamatosan fejlődnek, és a legjobbak között található helyek mind különleges karakterükkel, ízvilágukkal és atmoszférájukkal ragadják magukhoz a látogatókat. Az idei válogatás során nemcsak a klasszikus ízeket, hanem a modern konyhaművészet innovációit is megérhetjük, így mindenki számára tartogat valami különlegeset. A lista nem csupán éttermek gyűjteménye, hanem egy gasztronómiai kaland, amely felfedi a legjobb séfek titkait és a helyi alapanyagok csodáit. Fedezd fel a legújabb trendeket és ízeket, melyek garantáltan felejthetetlen élményeket nyújtanak!

A Dining Guide TOP100 Étteremkalauz 2022 óta a "Best Of The Best" címmel jutalmazza azokat az éttermeket, amelyek kiemelkedő teljesítményükkel és folyamatos kiválóságukkal tűnnek ki. Csak azok az egységek kaphatják meg ezt a rangos elismerést, amelyek legalább három alkalommal elérték kategóriájuk legmagasabb helyezését. Idén immár negyedik alkalommal a Stand étterem érdemelte ki ezt a megtisztelő díjat.

Az Év szerethető étterme díjat az Alelí Budapest nyerte el, köszönhetően az olasz és magyar konyha mesteri és szenvedélyes ötvözésének. Ezzel szemben az Év fenntartható étterme címet a Salt étterem érdemelte ki, amely helyi alapanyagokkal dolgozik, kreatív és természetes megközelítéssel újraértelmezve azokat. Az encsi Anyukám Mondta pedig büszkén vehette át az először kiosztott Év legjobb pizzája díjat.

Az Év ifjú séftehetsége díjat Tóth Keve, a balatonszőlősi Casa Christa konyhafőnöke vehette át, míg az Év szervizembere Becker Gábor, a Kollázs Brasserie & Bar étteremvezető-helyettese és vezető sommelier-je lett. A legjobb sommelier elismerést pedig Kiss Ferenc, az Alelí és a BiBo Budapest vezető sommelier-je kapta.

Related posts